Quantcast

Service si Reparatii

Distribuitor-Centrale-Termice-Buderus - SC-Potcontrol-Instal-SRL
Potcontrol Instal va sta la dispozitie pentru orice problema de reparatii sisteme de aer conditionat, sisteme de ventilatie instalatii frigotehnice si centrale termice. Avand experienta necesara in domeniu si tehnologii de ultima generatie, firma noastra va garanteaza obtinerea celor mai bune rezultate cu un efort minim.

Asiguram service aer conditionat pentru toate aparatele pe care le comercializam, din gama aparatelor de aer conditionat, centrale termice, electrice, ventilatoare etc. Serviciul de verificare-constatare si manopera service poate fi realizat pentru orice echipament de climatizare, frigotehnic, ventilatie, sanitare si incalzire , avand posibilitate sa furnizam si piesele necesare repararii pentru majoritatea marcilor prezente pe piata romaneasca.

Activitatea de SERVICE (in perioada de garantie sau post-garantie) este asigurata de catre un departament bine structurat, dotat cu masini de interventie pentru fiecare echipa si cu personal specializat si autorizat de firmele producatoare.

Va oferim posibilitatea de a fi scutit de plata unei interventii "in regim de urgenta", daca incheiati un contract de SERVICE.