Quantcast

Livrare si Retur

Pentru comenzi cu valoarea de minim de 500 RON (inclusiv TVA) si sub 40Kg livrarea se va face gratuit indiferent de locatie pe teritoriul Romaniei.


Pentru o comanda cu o valoare mai mica de 500lei (TVA Inclus) costul standard al expeditiei este de 25 RON (inclusiv TVA) indiferent de locatie pe teritoriul Romaniei. Pentru fiecare kg suplimentar se adauga 1leu+TVA.
Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi un e-mail despre starea comenzii si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid GLS ROMANIA, la numarele de telefon: 0269 501 900. sau prin aplicatia Track & Trace.


Numarul comenzi mai poate fi gasit si in contul Dumneavoastra de client, la sectiunea istoric comenzi, mai precis la comanda pe care o asteptati..

Produsele achizitionate prin contract la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Acestea se pot returna, cu toate accesoriile si consumabilele si in aceeasi stare in care au fost receptionate, impreuna cu o adresa scrisa de denuntare a contractului, in termen de 14 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Potcontrol Instal va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele electronice (care au fost desigilate si nu se pot verifica) sau care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau consum (la consumabile), etc. Dreptul de retragere nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu prevederile legale in vigoare. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, fotocopii dupa factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, etc. precum si produsele la a caror instalare s-au folosit incorect de personal necalificat.