Quantcast

Livrare si Retur

Pentru comenzi cu valoarea de minim de 500 RON (inclusiv TVA) livrarea se va face gratuit in zonele in care curierii nostri nu percep taxe suplimentare pentru Km exteriori.
La comenzile cu valoare mai mica de 500 RON fara TVA se percepe o taxa de livrare de 25 RON, care este inclusa in factura Dumneavoastra

Pentru livrari costul expeditiei este de 18 RON (inclusiv TVA).
In cazul expeditiilor in afara retelei Urgent-Cargus se adauga 15 RON (inclusiv TVA) indiferet de numarul de KM efectuati pe teritoriul Romaniei. Reteaua de localitati unde Urgent-Cargus nu percepe taxe suplimentare este disponibila


Taxa de ramburs la plata numerar (aplicabila celor care au ramburs la livrarea ): 7 RON cu TVA inclus.
Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi un e-mail despre starea comenzii si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid, la numarele de telefon: 0722 173 986. Numarul comenzi mai poate fi gasit si in contul Dumneavoastra de client, la sectiunea istoric comenzi, mai precis la comanda pe care o asteptati..

Livrarile in tara se fac de luni pana vineri se poate livra si sambata pana la ora 14:00 cu mentiune (Livrare Sambata) .

Produsele achizitionate prin contract la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Acestea se pot returna, cu toate accesoriile si consumabilele si in aceeasi stare in care au fost receptionate, impreuna cu o adresa scrisa de denuntare a contractului, in termen de 14 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Potcontrol Instal va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele electronice (care au fost desigilate si nu se pot verifica) sau care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau consum (la consumabile), etc. Dreptul de retragere nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu prevederile legale in vigoare. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, fotocopii dupa factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, etc. precum si produsele la a caror instalare s-au folosit incorect de personal necalificat.