Quantcast

Recomandari Utile

Sistemul Revolututionar X Lock de la Bosch

Sistemul Revolututionar X Lock de la Bosch

Bosch Professional a dezvaluit sistemul X-LOCK, un sistem revolutionar pentru utilizatorii de polizoare unghiulare, disponibil in sase variante de polizoare unghiulare X-LOCK.

Ce este X-Lock?
Schimba accesoriile pentru polizoarele unghiulare si accesorile de slefuit cu un singur clic! Sistemul X-LOCK din doua piese este o premiera mondiala de la Bosch Professional. Schimbarea accesoriilor nu a fost niciodata atât de rapida si sigura.

EXTRA simplu si rapid
Doar un clic. Schimbarea usoara a accesoriilor de slefuit fara a pierde componente sau instrumente suplimentare - de pana la 5 ori mai rapid decat sistemele conventionale schimbabile ,chiar si în timp ce purtati manusi.

EXTRA FIABILA
Atasamentele directionale, cum ar fi discurile diamantate, nu mai pot fi instalate incorect cu ajutorul sistemului inovator X-LOCK. Acest lucru duce la rezultate de lucru mai bune si durata mai mare de utilizare a accesorilor!.

Avantajele X-Lock:
Fara reparatii, cand lucrati cu polizoare unghiulare X-LOCK, piulitele proeminente sunt un lucru din trecut.

Buclele cu un unghi plat sunt acum usor de realizat fara a deteriora suprafata.

Intotdeauna se potriveste
Fiecare accesoriu X-LOCK poate fi atasat de asemenea la uneltele de taiat unghiulare conventionale, cu un suport pentru arbore M14/22.23. Cu peste 130 de accesorii, fiecare aplicatie este posibila.

Confirmare cuplat
Sunetul cu clicuri la montarea accesoriilor asigura fixarea ferma a polizorului unghiular si astfel poti începe lucrarea cu o constiinta clara.

Polizoarele unghiulare X-LOCK au, de asemenea, functia KickBack Control, care opreste imediat alimentarea motorului daca discul este blocat brusc. Drop Control face acelasi lucru imediat ce scula a cazut si atinge podeaua.

Recomandare dupa: P Gheorghe, Sunday 02 June, 2019