Quantcast

Recomandari Utile

Instalare si pret montaj aer conditionat Brasov

Instalare si pret montaj aer conditionat Brasov

Instalarea aparatelor de aer conditionat presupune efectuarea actiunilor standard care se adapteaza pentru nevoile clientilor si pe posibilitatile oferite de locuinta. Persoanele interesate de cumpararea unui aparat de aer conditionat vor trebui sa stie ca acestea sunt formate din doua unitati: una exterioara si una interioara. Acestea se vor conecta cu ajutorul unor trasee frigorifice vidate. Inainte sa se inceapa montarea pentru astfel de aparate clientii trebuie sa tina cont de mai multi factori.

Pozitia unitatii interne este importanta.Aparatul ar trebui sa ofere si un flux uniform de aer in camera in care se va instala. Locatia unitatii trebuie sa se afle la o inaltime suficient de buna, in asa fel incat sa fie incalzit/racit spatiul rapid. Cu toate acestea aparatele de aer conditionat care sunt directionate spre ocupantii camerei pot genera reactii alergice sau raceli.

Inaltimea e de asemenea un factor important iar specialistii recomanda sa se incepand de la distanta de 10 cm de tavan. Amplasarea aparatului la mijlocul peretelui nu e recomandata. Atunci cand capacitatea aparatului este proportionala cu suprafata incaperii aceasta va avea un randament bun.

Instalarea aerului conditionat in fiecare camera din casa va avea loc pentru a se obtine o temperatura constanta pentru intreaga locuinta si de aceea nu va recomandam sa instalati aparate care au capaciati mari la intrare. Aerul rece va fi difuzat incorect in camere.

Recomandare dupa: S Aurelian, Saturday 08 July, 2017