Quantcast

Recomandari Utile

Montaj Aer Conditionat

Montaj Aer Conditionat

In general, daca utilizati doar o singura instalatie de aer conditionat aceasta nu va avea puterea sa acopere toate incaperile din locatie. Daca sunt montate pe hol varianta este considerata de compromis, se realizeaza greu si implica o corelare intre corpul extern al sistemului utilizand tuburi. Cu cat sunt mai lungi tuburile cu atat si randamentul va fi mai mic. Pentru instalatii interioare va fi nevoie de personal autorizat. In general in momentul in care cumparati un aparat de aer conditionat se asigura si montarea lui iar in acest mod puteti fi siguri ca nu apar erori mari si aveti si garantia producatorului.

Pentru mai multe informatii accesati Serviciu Clienti si paginile Despre montaj aer Conditionat, Service Reparatii Aer Conditionat si Cum alegem aparatul de aer conditionat.

Montaj aer conditionat Brasov pret

Unitatea exterioara trebuie montata pe pereti solizi si netezi fara denivelari pentru a fi evitate vibratiile puternice. De asemenea va recomandam sa nu se monteze unitati interioare pe langa surse de caldura sau in directia razelor de soare. De asemenea nu e recomandat sa fie montate aparate de aer conditionat acolo unde umidtatea este foarte mare. Aproape de unitatea interna este recomandat sa fie si o sursa de curent.

Este recomadat sa se monteze in spatii deschise ca aerul rece sa se imprastie pe suprafete mari de timp.

Unitatea exterioara trebuie sa se amplaseze pe pereti liberi pentru ca accesul sa se faca usor daca sunt necesare interventii. De asemenea unitatea exterioara ar trebui sa fie protejate de precipitatii sau de caldura puternica amenajand un spatiu de protectie.

In legatura cu lucrarile pentru montare in peretii exteriori se face o gaura cu un diametru de maxim 8 cm prin care sunt trecute tevile care fac legatura intre unitatea exterioara si unitatea interioara. Dificultatea realizarii orificiului depinde si de duritatea peretilor. Ulterior vor fi facute gaurile pentru a prinde suportul ce va sustine unitatea interioara.

Locul in care va fi montat aparatul de aer conditionat e foarte important. Prima regula vizeaza sanatatea persoanelor care vor folosi aerul conditionat si in scopul acesta se va monta unitatea interna in zona cu actiune neutra si nu aproape de canapea, de birou sau de zona in care se lucreaza.

Recomandare dupa: P Gheorghe, Saturday 08 July, 2017