Quantcast

Termene si Conditii

Pentru utilizarea acestui portal este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a site-urilor din acest portal presupune ca sunteti in totalitate de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale portalului.

Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori .Fotografiile produselor prezentate in cadrul site-ului potcontrol.ro au CARACTER INFORMATIV si nu presupun nici o obligatie de nici o natura din partea companiei.
De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Comenzile a caror produsele comandate pe SITE au pret mai mic decat cel afisat in magazin raman valabile si vor fi onorate in ordinea inregistrarii lor pe SITE si in functie de limita stocului disponibil pentru fiecare produs din comanda. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil.

Potcontrol Instal isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

Este interzisa postarea unor texte sau imagini explicite cu caracter injurios, insidios, sexual, politic sau care fac trimitere sau dau loc la interpretari de acest gen. Pentru orice intrebari sau solicitari de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la office@potcontrol.ro

In cazul inregistrarii pe acest portal, ca membru sau partener, va asumati si sunteti de acord cu termenii si conditiile din acest document. Nerespectarea termenilor si conditiilor duce automat la pierderea calitatii de membru/partener si implicit la restrictionarea accesului la anumite sectiuni ale portalului. Inscrierea pe acest portal necesita completarea de catre dumneavoastra a unui formular de inscriere in care vor fi trecute cateva date personale obligatorii. Aceste date vor fi in mod OBLIGATORIU actuale, clare si complete si vor fi actualizate ori de cate ori este cazul. Potcontrol Instal isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul pe site sau la anumite sectiuni ale site-ului in cazul in care informatiile furnizate de un membru/partener se dovedesc a fi false, incomplete, neclare sau neactualizate. Informatiile privind identificarea unei persoane ca membru/partener (nume, prenume, adresa, adresa de email, telefon, etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si vor fi dezvaluite doar compartimentelor sau persoanelor catre care se adreseaza, exceptie facand cazurile in care se incalca legea

Este interzisa detinerea de catre un membru/partener a mai multor conturi pe site-ul potcontrol.ro. In cazul in care aceasta regula nu este respectata, compania Potcontrol isi rezerva dreptul de a limita accesul la anumite sectiuni ale site-ului, mergandu-se in anumite situatii chiar la retragerea dreptului de membru/partener si prin anularea contului respectivei persoane.

Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

Potcontrol Instal nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

Potcontrol Instal nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe Site.

Retur la toate produsele conform art. 9 din O.U.G. nr. 34/2014 se poate face in termen de 14 zile calendaristice fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără penalităţi cu conditia ca acestea sa nu fie montate, lovite sau deformate.Dreptul de retragere nu se aplica in cazul persoanelor juridice.