Quantcast

Montare aer conditionat Brasov

Un numar mare de persoane care detin unul sau mai multe aparate pentru aer conditionat descopera cu timpul ca randamentul lor scade. Unii din clienti pot acuza un randament mic la numai cateva saptamani din momentul achizitionarii si montajului. Principala grija se indreapta spre componentele de baza ale dispozitivelor, spre calitatea sau spre modul in care se face montajul. Aparatul de aer conditionat este un dispozitiv complex si faptul ca fluxul de aer rece sau cald nu mai e la fel de puternic are mai multe cauze. Pentru mai multe informatii accesati paginile cum se monteaza aerul conditionat, despre montare aer conditionat si cum se monteaza aparatul de aer conditionat.

Montare aer conditionat Brasov

O principala cauza pentru un astfel de comportament al aparatului este ignorarea intretinerii in urma utilizarii. Aparatele au filtre cu rolul de a retine impuritati sau praf si de a mentine aerul din camere curat. Curatarea filtrelor este o actiune necesara pentru proprietar si trebuie sa aiba loc la frecvente variabile in functie de mediul si modul de utilizare a aerului conditionat.

Se va deschide capacul frontal pentru unitatea interioara si se vor indeparta filtrele de aer cu mana. Se vor spala filtrele sub un jet de apa calda sau cu sapun si se vor limpezi bine si se vor lasa la uscat. Filtrele se introduc spalate in pozitia in care sunt initial in aparate.

Toate informatiile se afla in manualul de utilizare pentru toate aparatele si trebuie sa fie urmate in functie de recomandarile pe care le ofera producatorul.

Purificarea aerului e o functie secundara pentru aparatul de aer conditionat care va da utilizatorilor avantajul aerului proaspat zilnic. In momentul in care utilizati aparatul de aer conditionat pe purificare, nu conteaza temperatura aerului pentru ca acesta va trece prin filtre lavabile care nu au nevoie sa fie inlocuite decat daca sunt deteriorate sau rupte.

Rolul filtrelor este similar cu cel al unui aspirator care trebuie golit si curatat in momentul in care se umple.

Motivul pentru care sunt curatate filtrele periodic este pastrarea randamentului pentru aparat si a temperaturilor constante in camerele in care este utilizat aparatul.

Materialele din care vor fi facute filtrele sunt dure si cu o durata de viata lunga. Riscul aparitiei mirosurilor neplacute este mare, mai ales atunci cand filtrele nu sunt intretinute in mod corespunzator.