Distribuitor Partener Buderus

Producatori


Echipament de Osmoza 5 etape RO-6UV cu pompa si ultraviolet


1461LEI TVA inclus


Osmoza inversa reprezinta o metoda de filtrare de lichid, care inlatura multe tipuri de la molecule atomice mari la molecule mai mici, prin fortarea lichidului la presiune inalta printr-o membrana cu pori (gauri) doar suficient de mare pentru a permite moleculelor mici sa treaca prin ea.
Acesta e cea mai frecventa metoda utilizata in purificare apei potabile din apa de mare, de a scoate sarea si alte substante din moleculele de apa. Cu toate acestea, procesul de osmoza inversa e, de asemenea, utilizat pentru filtrarea multe alte tipuri de lichide.
Apa obtinuta prin osmoza inversa ( filtre apa potabila ) este o apa pura si sterila. Capacitate filtru apa potabila cu osmoza inversa 7-8 litri/ora; Echipamentul nu necesita presiune de apa pentru functionare datorita pompei; Membranele de osmoza inversa filtreaza apa la o finete de 0,0001 microni, eliminand in acest fel bacteriile si virusurile din apa potabila.
Atunci cand vine vorba de utilizarea sitemelor cu osmoza inversa pentru uz casnic procesul va trece prin mai multe etape de filtrare a apei pentru a realiza la sfarsit o apa potabila de cea mai buna calitate.
Etape filtrare prin osmoza:
1 – sedimentele la 5 microni vor fi filtrate pentru a indeparta rugina, mizeria etc.
2 - implica carbunele activat – clorul si chimicalele organice sunt elemente nocive pentru om si astfel acestea trebuiesc eliminate.
3 – toate sedimentele la 1 micron vor fi filtrate.
4 - se vor elimina 95-98% din virusi, bacterii, saruri prin membrana de osmoza inversa, obtinand astfel apa pura (15-20%). Drenajul va asigura eliminarea restului de apa.
5 – se retine orice urma de substante chimice cum ar fi mirosul sau gustul prin postfiltru din carbune activat .

Documentatie.PDF

  • Model: RO-6UV
  • Produs de: Storm

Fi primul care scrie o parere un comentariu review la acest produs.  Scrie un Review.

Acest produs a fost adaugat la Sunday 24 July, 2011.Vezi Oferte Promotionale

Oferta Centrala termica Buderus

Info Producatori