Distribuitor Partener Buderus

Producatori

Incarcare freon aer conditionat Brasov

Incarcarea cu freon a aparatelor de aer conditionat are loc in general in momentul in care instalatia frigorifica a aparatului de aer conditionat prezinta fisuri aparute pe traseele conductelor de freon sau neetanseitatea imbinarilor.

Indiferent de model sau de marca aparatului de aer conditionat, inainte de sezonul cald ar fi bine sa faceti si o revizie generala a aparatelor de aer conditionat pentru a evita surprizele neplacute de genul ca acesta nu mai raceste corespunzator sau nu mai raceste deloc.

Pentru mai multe informatii accesati si paginile Despre incarcarea cu freon, Recomandari incarcare cu freon si Instalari aer conditionat.

Incarcare freon aer conditionat Brasov

Datorita faptului ca pentru toate aparatele de aer conditionat conexiunile intre unitati se face prin strangere mecanica cu piulite olandeze, in timp acestea se pot detensiona si prin urmare vor aparea pierderi de freon. Aceste pierderi se observa greu de utilizatori deoarece aparatul de aer conditionat nu isi va modifica foarte mult modul de functionare dar compresorul se va incalzi in exces.

Verificarea cantitatii de freon din instalatie se face masurand presiunea si temperatura de lucru a instalatiei frigorifice a aparatului cu o baterie de manometre a unul termometru digital.

Daca observati ca aparatul nu raceste bine e posibil sa fie nevoie de incarcare cu freon.

Daca temperatura aerului care iese din aparat nu are cel putin 10 grade in minus fata de temperatura ambientala sau vedeti ca pe furtunul de condens nu mai este apa, acesta e primul semn ca nu mai aveti freon in instalatie sau ca freonul e insuficient pentru racirea optima.

Va recomandam sa faceti si revizia anuala pentru a prelungi durata de viata a echipamentului de climatizare, de unde va rezulta un aer curat pe tot timpul anului si un consum redus de curent care este datorat functionarii impecabile a aparatului la eficienta maxima.

Atunci cand este infundata scurgerea aparatului pe timpul verii apa care rezulta din condens se va scurge in casa. Aceasta problema se va rezolva in cadrul reviziilor prin curatare si igienizare cu solutii speciale.

Firma noastra este specializata in intretinerea si reparatia instalatiilor frigorifice. Cu timpul aparatele de aer conditionat pierd presiunea freonului la imbinarile tevilor de cupru existente intre unitati. Aparatele de climatizare care functioneaza cu lipsa de freon nu mai au acelasi randament cum au cele noi sau cele pline care au si revizie de intretinere. Este important sa alocam timp si importanta intretinerii aparatelor de aer conditionat.

Vom efectua incercari si completari cu freon pentru toate tipurile de instalatii de aer conditionat si de aceea va recomandam sa apelati cu incredere la noi pentru a va putea bucura de aerul rece din casa.Vezi Oferte Promotionale

Oferta Centrala termica Buderus
516LEI TVA inclus  486LEI TVA inclus
Salveaza: 5.77% off
164LEI TVA inclus  145LEI TVA inclus
Salveaza: 11.52% off

Cele mai vandute

Sonda NTC Albastru ST06 Sime, Immergas, Beretta
Sonda NTC Albastru ST06 Sime,...
36LEI TVA inclus  24LEI TVA inclus
Salveaza: 33.33% off

Turbina Aquasenzor Vaillant VUW
Turbina Aquasenzor Vaillant VUW
86LEI TVA inclus  65LEI TVA inclus
Salveaza: 24.66% off

O-ring 2.6X1,9
O-ring 2.6X1,9
2LEI TVA inclus

Sonda NTC Ariston Genus
Sonda NTC Ariston Genus
40LEI TVA inclus  36LEI TVA inclus
Salveaza: 9.40% off

Membrana D72 Giannoni Immergas ,Hermann, Sime, Baxi
Membrana D72 Giannoni Immergas...
40LEI TVA inclus  30LEI TVA inclus
Salveaza: 25.00% off

O-ring 1.78x1.78
O-ring 1.78x1.78
2LEI TVA inclus